If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а идва някъде от средата отпред - такова едно леко и ритмично врънннн, връннн, врънннн, врънннн...
Ако си сигурен че е от там, следващия път като имаш работа под колата си, бръкни отдолу зад двигателя, хвани вала дето е между двете полуоски, и виж да няма луфт т. нр висящ лагер......
Или гуми......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
А там където влизат полуоските (каретата) няма ли нек`ви лагери, щото вчера гледах как вадят едни сачми от едни разбити лагери на един още по-разбит диференциал, ма може и нещо да съм се объркал
Е как няма лагери има но виенето там се дължи на самите зъбни предавки а не толкова на лагерите. А не си видел добре лагерите са ролкови не са сачмени
Това пулсиращото виене над 80 км/ч учестяващо със скоростта и при мен го има и не ще да е от гумите а идва някъде от средата отпред - такова едно леко и ритмично врънннн, връннн, врънннн, врънннн...
Точно! И аз така го чувам някъде от средата. Лагера на полоската ми го гледаха за луфт - казаха че бил добре. Незнам вече
Здравейте колеги и аз имам проблем с виенето. Значи за задното колело съм сигурен вече че е лагер, но на предно ляво колело при десен завой се чува някакво
"жулене" и се съмнявам да ли не е лагер и да ли е опасано да я карам колата в такова състояние. Мисля да си поръчам от един колега във форум 2 употреба дали ще ми свършат работа ако са 2 употреба.
Здравейте колеги и аз имам проблем с виенето. Значи за задното колело съм сигурен вече че е лагер, но на предно ляво колело при десен завой се чува някакво
"жулене" и се съмнявам да ли не е лагер и да ли е опасано да я карам колата в такова състояние. Мисля да си поръчам от един колега във форум 2 употреба дали ще ми свършат работа ако са 2 употреба.
Колата на две стойки и слушаш. Аз лагер втора употреба не слагам (мое мнение)
Благодаря за мненията, ми сигорно ще ги сменя, но тук (Габрово) ми казаха за заден лагер 250 за преден 360 лв цените такива ли са по принцип или ме лижат. Питам защото веднъж вече се опарих от такива майстори.
Това пулсиращото виене над 80 км/ч учестяващо със скоростта и при мен го има и не ще да е от гумите а идва някъде от средата отпред - такова едно леко и ритмично врънннн, връннн, врънннн, врънннн...
Описал си го мн точно. При мен е същата работа, но аз си знам, че е от гумата. Дразни ме, но не си го слагам мн на сърце проблема. Аз дори го усещам много леко и под карката си
Към колегата myalfa - виж тази тема - интересна е http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31641
Знам в Габрово че продават лагери до пожарната и със добър стругар можеш да спестиш пари, поне за задните главини. Поздрави
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Благодаря за мненията, ми сигорно ще ги сменя, но тук (Габрово) ми казаха за заден лагер 250 за преден 360 лв цените такива ли са по принцип или ме лижат. Питам защото веднъж вече се опарих от такива майстори.
Comment